English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

Викладач кафедри журналістики ФМВ серед переможців Міжнародного проєкту «Talents for Ukraine»

Викладач кафедри журналістики ФМВ серед переможців Міжнародного проєкту «Talents for Ukraine»

Викладач кафедри журналістики Факультету міжнародних відносин, теле та радіоведучий, письменник і волонтер Володимир Бірюков став переможцем Міжнародного проєкту «Talents for Ukraine» та отримав грант від KSE Foundation.

Програма «Talents for Ukraine» була запущена для підтримки нового покоління лідерів, обдарованих та нестандартних особистостей, які можуть зробити Україну яскравішою та привернути увагу світового співтовариства.

Журі грантової програми відзначили викладача кафедри журналістики, який має у доробку книгу «Історія (Не)відомого журналіста», а з початку повномасштабного вторгнення співпрацює з міжнародними медіа задля інформування світу про воєнні злочини Росії проти України та зібрав 4,4 мільйона євро для Збройних сил України, працюючи як фіксер у країнах Балтії.
Володимир Бірюков отримав грант, який планує витратити на друк своєї другої книги «Історія (Не)відомого волонтера». До неї увійдуть 16 новел про людей, яких письменник зустрів на своєму шляху, про ставлення мешканців далеких країн до України та про війну.

Залишити відповідь