English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

Студентська рада ФМВ налагоджуватиме кооперацію із зарубіжними університетами

Студентська рада ФМВ налагоджуватиме кооперацію із зарубіжними університетами

Відбулася традиційна робоча зустріч представників Студентської ради Факультету міжнародних відносин з адміністрацією факультету. У ході наради обговорено поточні проблеми студентства та шляхи їх оптимального вирішення, зокрема, говорили про результати зимової заліково-екзаменаційної сесії.
Декан факультету Юрій Волошин проінформував про причини відрахувань та кількість відрахованих студентів. Також він зазначив, що на факультеті поновилися студенти не лише, які навчалися на ФМВ, а й з інших університетів – Навчально-наукового інституту
міжнародних відносин та Інституту права Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Київського університету імені Бориса Грінченка тощо.
Також на нараді говорили про організацію виробничих практик і розширення пулу баз проходження практичної підготовки студентів. Обговорили можливості працевлаштування, в тому числі після завершення навчання і залучення фахівців-практиків та експертів галузі до навчального процесу на факультеті.
Декан факультету Юрій Волошин запевнив студентів, що на факультеті продовжуватимуться публічні онлайн-лекції з дипломатами, урядовцями та успішними бізнесменами. Окрім того, обміркували питання планування та реалізації стартапів і креативних ідей студентів та організацію святкових івентів тощо.
Цікавинкою зустрічі стало обговорення можливостей розширення міжнародних зв’язків студентства. Юрій Волошин підтримав ініціативу студентів з налагодження співпраці Студентської ради ФМВ зі студентським самоврядуванням зарубіжних університетів.

Залишити відповідь