English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

Студенти ФМВ НАУ привітали поранених військовослужбовців з Днем Святого Валентина

Студенти ФМВ НАУ привітали поранених військовослужбовців з Днем Святого Валентина

Студенти факультету міжнародних відносин НАУ з нагоди Дня Святого Валентина організували конкурс листівок захисникам за темою: «Закохані в Україну». До участі у конкурсі долучилося семеро студентів, які виготовили різноманітні листівки, однак за основу було взято роботи, виконані студентками третього курсу, спеціальності «Міжнародне право» Валерією Ситніковою та Іриною Керекешею. Листівки надруковано тиражем 200 штук та підписано кожну від руки студентами, викладачами та працівниками факультету.
Студент другого курсу, спеціальності «Журналістика» Даниїл Наконечний написав відкритого листа військовим, у якому подякував Героям за їх вклад у мирне майбутнє.
Крім того, за добу студентським активом було зібрано 10121 грн. на придбання смаколиків для поранених військовослужбовців, які перебувають у Київській міській клінічній лікарні #8.
На вказані гроші було придбано: 80 кг яблук, 37 кг солодких мандарин, 41 кг лимонів та 190 плиток чорного шоколаду. А залишок у сумі 225 грн. студенти від імені факультету переказали на тепловізор для ЗСУ.
Військовослужбовці були надзвичайно раді увазі та турботі зі сторони студентів факультету міжнародних відносин. Ми пишаємося нашою молоддю.


Залишити відповідь