English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

Студенти ФМВ зустрілись з Надзвичайним і Повноважним Послом України в Японії

Студенти ФМВ зустрілись з Надзвичайним і Повноважним Послом України в Японії

Надзвичайний і Повноважний Посол України в Японії  Сергій Корсунський зустрівся зі студентами Факультету міжнародних відносин, які навчаються в Університеті Тойо (Японія). Студенти ФМВ отримали змогу навчатись в японському університеті в рамках Угоди про співпрацю між НАУ та Університетом Тойо.

Під час зустрічі Сергій Корсунський розповів про налагодження співробітництва між Японією та Україною щодо обміну та навчання студентів й про подальші перспективи розвитку академічної мобільності між країнами. Він звернув увагу студентів на можливості, що відкриваються перед студентами, які вивчають японську мову і можуть взяти участь в урядових і неурядових програмах академічних обмінів.

Він   також розказав про діяльність Посольства України в Японії, яке  працює над покращенням стратегічного партнерства з Японією. Він розповів про заходи, організовані Посольством з метою популяризації української культури та про допомогу українцям, які вимушені були покинути свої домівки.

Надзвичайний і Повноважний Посол України в Японії  Сергій Корсунський  обговорив зі студентами умови їх навчання і проживання в Університеті Тойо та відповів на питання наших студентів.

Факультет міжнародних відносин висловлює щиру подяку Надзвичайному та Повноважному Послу України в Японії Сергію Корсунському за налагодження співпраці з японським університетом та особисту участь в підписанні Угоди про співпрацю Національного авіаційного університету з Університетом Тойо (Японія).

Згідно з Угодою наші студенти отримали можливість вчитися в Університеті Тойо. Вони вже розпочали навчання, відвідують академічні курси університету за звичайним навчальним планом. Також вони пройдуть курси японської мови та культури за програмою Toyo NEST.

 

Залишити відповідь