English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

Студенти факультету міжнародних відносин НАУ відвідали лекцію «Молодь обирає закон»

Студенти факультету міжнародних відносин НАУ відвідали лекцію «Молодь обирає закон»
На базі бізнес-центру «Моріон» за сприяння соціально-політичного експерта,  провідного фахівця Центру проблем імплементації європейського соціального права юридичного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка, президента Асоціації соціального розвитку через право, голови жіночого руху «Жінки за зміни» Інни Силантьєвої студенти факультету міжнародних відносин прослухали лекцію – бесіду «Молодь обирає закон» у рамках проєкту «День права», спікером якої виступила суддя Шостого апеляційного адміністративного суду, Почесний президент Асоціації соціального розвитку через право, доктор юридичних наук Оксана Епель.
У рамках заходу провідною темою стала проблема правової культури, соціальних стандартів, діяльності адміністративної юстиції у забезпеченні верховенства права та складнощі суддівської професії в умовах сьогодення нашої держави. Саме молодь відіграє ключову роль у розбудові правової соціальної демократичної держави України.
В межах лекції всі охочі змогли поспілкуватися з доповідачем, подискутувати між собою та пригоститися смаколиками з кавою. Виступ викликав велику зацікавленість серед студентів та значну кількість актуальних запитань соціально-юридичної спрямованості.
На завершення, організатори заходу запросили всіх охочих на ознайомчу екскурсію до Шостого апеляційного адміністративного суду (м. Київ).
Дякуємо організаторам заходу за постійну підтримку факультету міжнародних відносин НАУ та залучення студентів до соціально-правових ініціатив.

Залишити відповідь