English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

Онлайн-вебінар «Співбесіда англійською. Як звучати впевнено та отримати бажаний оффер»

Онлайн-вебінар «Співбесіда англійською. Як звучати впевнено та отримати бажаний оффер»

Професор із США Браян Ланденберг провів для студентів Факультету міжнародних відносин онлайн-вебінар «Співбесіда англійською. Як звучати впевнено та отримати бажаний оффер».

Лектор розповів про підготовку до співбесіди, коректну поведінку з роботодавцем і те, як зберігати спокій та не нервувати. Брайан Ланденберг поділився технікою STAR (Situation Task Action Result), що допомагає у вирішенні поставлених задач і їх структуризації. Він зазначив, що важливо фокусуватися на своїх сильних сторонах, сміливо про них заявляти та працювати над недоліками.

Професор зауважив, що під час співбесіди важливо бути ініціативними та відкритими. Також він наголосив, що перед співбесідою обов’язково потрібно цікавитися компанією, куди хочете влаштуватись, вивчити офіційний сайт і сторінки у соціальних мережах – це допоможе наблизитись до отримання посади.

Студенти взяли активну участь в обговоренні та отримали відповіді на цікаві для них запитання – зарплатні очікування, сучасні тенденції працевлаштування та процес інтерв’ю.

Зустріч було організовано за сприяння Empire English School, що надає послуги корпоративного навчання англійської мови будь-якого рівня, із залученням професійних викладачів та носіїв мови.

Залишити відповідь