English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

На ФМВ НАУ відбулася онлайн зустріч з професійним фотографом, випускником Нью-Йоркського Інституту фотографії Сергієм Кадуліним

На ФМВ НАУ відбулася онлайн зустріч з професійним фотографом, випускником Нью-Йоркського Інституту фотографії Сергієм Кадуліним

Вже традиційна (третя) зустріч студентів, викладачів та усіх запрошених з Сергієм Кадуліним, архітектурним та інтер’єрним фотографом-практиком, випускником Нью-Йоркського Інституту фотографії відбулася в режимі онлайн у форматі відкритої лекції.
Сергій поділився історією свого шляху до успіху, що може стати студентам у нагоді, при виборі методів та способів пошуку себе у професії.
У ході заходу були розглянуті основні виклики сучасності для творчої особистості, пов’язані з можливостями працювати у вільному форматі в будь-якій точці світу з використанням телекомунікаційних технологій.
Провідним вбачається проблема поєднання трьох важливих особистих якостей творчої людини для її успіху – креативності, технічного забезпечення та бізнесових навичок. Найважливішим компонентом для успіху є креативність. Креативність – це частина вашого ДНК, яка притаманна лише вам, вона народжується разом з вами і живе, поки ви живі і творите. Технічна та бізнесова частини, безумовно, є важливими для успіху, але їх можна доручити іншим спеціалістам.

За посиланням кожен охочий може ознайомитися з відеозаписом зустрічі.

Залишити відповідь