English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

На Факультеті міжнародних відносин НАУ відбулася робоча зустріч з представниками комерційного холдингу «Yıldırım»

На Факультеті міжнародних відносин НАУ відбулася робоча зустріч з представниками комерційного холдингу «Yıldırım»

За запрошенням декана факультету міжнародних відносин НАУ доктора юридичних наук, професора, Заслуженого юриста України Юрія Волошина відбулася офіційна зустріч з представниками комерційного холдингу «Yıldırım», який являється одним з найбільших комерційних конгломератів Турецької Республіки.
Під час зустрічі зі студентами та викладачами Еркан Їлдирим (Erkan Yıldırım) розповів про позитивний досвід фінансування ним та його родиною прогресивних проектів на підтримку розвитку студентсва та підвищення якості вищої освіти у Туреччині та Казахстані. Еркан бей висловив бажання створення на базі ФМВ НАУ лінгвістичної школи з вивчення турецької мови, бібліотеки та сучасної мультимедійної аудиторії. Були обговорені активні можливості щодо обміну студентами та викладачами між ФМВ НАУ та провідними вищими навчальними закладами Туреччини, які фінансуються комерційним холдингом «Yıldırım».
Голова суднобудівельного заводу «Şefine» Сулейман Вурал (Süleyman Vural) та
Расім Бекмезджи (Rasim Bekmezci) – турецький підприємець та громадський діяч, директор компанії DEIK в Україні висловили щиру надію та сподівання на плідну співпрацю з Факультетом міжнародних відносин за напрямом стажування майбутніх спеціалістів з подальшим працевлаштуванням фахівців у сфері міжнародного туризму, міжнародного права та економічних відносин до провідних турецьких компаній, які вони очолюють.
Наразі готується Меморандум про співпрацю та спонсорська пропозиція між Факультетом міжнародних відносин та турецькими меценатами.

Залишити відповідь