English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

Майстер-клас «Особливості комунікаційної роботи Офісу Омбудсмана» для студентів ФМВ

Майстер-клас «Особливості комунікаційної роботи Офісу Омбудсмана» для студентів ФМВ

Директорка Департаменту інформаційної політики, комунікації та протокольних заходів Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини та випускниця кафедри журналістики Тетяна Шелест провела майстер-клас для студентів Факультету міжнародних відносин. Організатори – кафедра журналістики та кафедра реклами  і зв’язків з громадськістю ФМВ.

Лекторка розповіла про найбільш вагомі й гострі аспекти роботи Секретаріату в умовах російсько-української війни: права громадян, які постраждали внаслідок російської агресії, про репатріацію українського громадянського населення, дітей та полонених на Батьківщину тощо.
Директорка Департаменту поділилася власним досвідом про те, як правильно працювати з ворожими наративами, як консолідуватися проти них всією медійною спільнотою. Вона також розповіла про особливості комунікації та проведення протокольних заходів Офісу Омбудсмана.
Тетяна Шелест відповіла на численні питання студентів та викладачів, що стосувалися прав українців, комунікації з омбудсманами інших країн, можливостями Офісу реагувати на мовні питання тощо.

Залишити відповідь