English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

Залучення в навчальний процес представників міжнародного бізнесу

Залучення в навчальний процес представників міжнародного бізнесу

На факультеті міжнародних відносин регулярно беруть участь в проведенні аудиторних занять професіонали-практики, експерти у галузі міжнародних відносин, потенційні роботодавці.

17 вересня 2021 року за сприяння завідувача кафедри міжнародних економічних відносин і бізнесу, доктора економічних наук, професора, заслуженого діяча науки і техніки Степанова Олександра Петровича відбулась зустріч професіоналів-практиків у сфері міжнародного бізнесу зі здобувачами вищої освіти навчальних груп 101-МЕВ, 103-МБ, 203-МБ та 402-МБ освітньо-професійних програм «Міжнародні економічні відносини» та «Міжнародних бізнес» у межах дисциплін «Вступ до спеціальності «Міжнародні економічні відносини», «Ризик-менеджмент в міжнародному бізнесі».

Перед здобувачами виступили фахівці з інноваційно-інвестиційної діяльності Азюковський Сергій Миколайович, який є автором технології видобування прісної води, та Зінченко Петро Петрович, який брав участь у будівництві автомагістралі «Київ-Одеса», Дарницького залізнично-автомобільного мосту, у проектах в галузі вагонобудування та багатьох інших ініціативах.

Під час зустрічі обговорювався світовий досвід реалізації сучасних інноваційно-інвестиційних бізнес-проектів, звернено увагу на сучасні загрози і можливості реалізації інноваційно-інвестиційних бізнес-проектів в Україні, висвітлено проблеми і перспективи зеленої енергетики, важливі аспекти діяльності геотермальних станцій, створених вітчизняними фахівцями тощо. Наприкінці зустрічі здобувачі поставили гостям запитання та цікавились можливістю працевлаштування.

Комунікація із фахівцями-практиками є надзвичайно важливою для майбутніх фахівців, оскільки вона дає можливість не лише орієнтуватися у сучасному бізнес-середовищі, але й визначити коло власних професійних інтересів.

Залишити відповідь