English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

Доцент ФМВ взяла участь в міжнародному форумі архетипіки

Доцент ФМВ взяла участь в міжнародному форумі архетипіки

Доцент кафедри реклами та зв’язків з громадськістю Факультету міжнародних відносин Марія Лашкіна взяла участь в франко-українському форумі архетипіки «Публічне управління: від імажинеру до технологій постмодерної сучасності». Наукові заходи вже п’ятий рік поспіль проходять у співпраці з представниками французької школи архетипіки – Центром дослідження сучасного і повсякденного життя і лабораторією соціології LERSEM-IRSA EA4584 університету Монпельє-3 імені Поля Валері.

Учасники форуму обговорили широкий спектр питань суспільно-політичного життя, що ґрунтуються на структурах колективного несвідомого. Зокрема, проблеми біполярного світу, розвиток культурної політики в контексті формування суспільної стійкості,  архетипного підходу до інформаційної політики України в умовах війни, вплив колективного несвідомого на всі сфери життя.

Марія Лашкіна виступала з доповіддю «Ґендерні архетипи як чинник кар’єрного зростання  на світовому ринку праці в умовах інформаційного світу: український та світовий контекст». Доцент кафедри реклами та зв’язків з громадськістю ФМВ у своєму виступі звернула увагу на вплив інформатизації та медіа на гендерну нерівність та розповсюдження архетипних стереотипів в Україні.

Залишити відповідь