English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

Доцент кафедри іноземних мов ФМВ проведе онлайн-лекцію в японському університеті Тойо

Доцент кафедри іноземних мов ФМВ проведе онлайн-лекцію в японському університеті Тойо

Викладач японської мови, доцент кафедри іноземних мов Факультету міжнародних відносин Дарія Ржевська проведе онлайн-лекцію «Слова – ключ до розуміння душі і серця людини» в університеті Тойо (Японія). Лекція відбуватиметься японською мовою на платформі WebEx та розпочнеться 10 листопада 2022 року о 7:45 за українським часом. У рамках цієї лекції будуть висвітлені результати дослідження під час перебування на стажуванні в університеті Тойо. Приєднатися до лекції можна за посиланням: https://bit.ly/3NmUFA0

Також Дарія Ржевська запрошена як почесний спікер на  симпозіум «Не забувайте про війну в Україні», що відбудеться 11 листопада 2022 року  в університеті Тойо  (Японія). Доцент кафедри іноземних мов Факультету міжнародних відносин буде  розповідати про життя мирного населення в Україні. У симпозіумі візьмуть участь військові журналісти з газети «Asahi Shinbun», які висвітлювали безпосередньо події боїв на Харківському напрямку та представники з телеканалу NHK.

Доцент кафедри іноземних мов Факультету міжнародних відносин Дарія Ржевська  перебуває на міжнародному стажуванні в Університеті Тойо (м. Токіо, Японія) за програмою академічної мобільності  в рамках Угоди про співпрацю між НАУ та Університетом Тойо (м. Токіо, Японія).

 

Залишити відповідь