English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

Досягнення студенток ФМВ на стажуванні у Європейській організації публічного права

Досягнення студенток ФМВ на стажуванні у Європейській організації публічного права

Студентки Факультету міжнародних відносин Дар’я Зотенко, Наталія Калашнікова, Діана Старова та Юлія Фанта продовжують стажування у Європейській організації публічного права (EPLO). Стажування  проходить завдяки підписаній Угоді про співробітництво між Національним авіаційним університетом та EPLO (Афіни, Греція).

У рамках програми стажування здобувачки вищої освіти опанували курс шостої міграційної літньої школи (Migration Summer School) на базі Європейської школи права та управління (ELGS). Під час лекційних та практичних занять учасниці програми стажування отримали базові знання від провідних професорів та викладачів школи. Вони мали змогу поспілкуватися з ключовими вченими та експертами у галузі міжнародної міграції Теодоросом Фускасом, Мауріціо Амброзіні, Дімітріосом Георгіадісом, Анастасією Халкіа. Також вони відвідали Відкритий пункт тимчасового перебування біженців та Відкритий волонтерський заклад для допомоги людям, які потребують тимчасового притулку (місто Афіни). По завершенню літньої школи студентки отримали сертифікати учасників.

Європейська організація публічного права – авторитетна міжнародна організація, якій надано статус спостерігача в Генеральній Асамблеї ООН, Всесвітній організації інтелектуальної власності, Європейській комісії у сфері регулювання публічно-правових відносин, Міжнародній організації праці та Міжнародній організації з міграції. Також Європейська організація публічного права постійно консультує ПАРЄ, Венеціанську комісію, Європейський Суд з прав людини.

 

 

Залишити відповідь