English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

Декан ФМВ взяв участь в засіданні міжвідомчої робочої групи з розвитку сфери туризму та курортів

Декан ФМВ взяв участь в засіданні  міжвідомчої робочої групи з розвитку сфери туризму та курортів

Декан Факультету міжнародних відносин Юрій Волошин взяв участь у II засіданні міжвідомчої робочої групи з розвитку сфери туризму та курортів. У складі міжвідомчої робочої групи Юрій Волошин є єдиним представником від закладів вищої освіти, що готують фахівців сфери туризму.

Засідання відбулося під головуванням Міністра культури та інформаційної політики України Олександра Ткаченка. Під час засідання було обговорено створення та затверджено склад секторальної робочої групи з розробки законопроєкту про внесення змін до Закону України «Про курорти» щодо забезпечення охорони та відновлення екосистем, пов’язаних із водою.  Також було створено та затверджено склад секторальної робочої групи з питань створення та режиму функціонування спеціальних туристичних зон.

Окрім цього, міжвідомча робоча група з розвитку сфери туризму та курортів обговорила зміни до політики підготовки спеціалістів у галузі туризму.

Впровадження пропозицій міжвідомчої робочої групи призведе до розвитку сталого туризму нашої країни та розв’язання проблем у сфері туризму, готельного господарства і курортів. Що своєю чергою  сприятиме пошуку нових стейкхолдерів Факультету міжнародних відносин, що забезпечить високу якість підготовки студентів за освітньо-професійними програмами факультету. Співпраця зі стейкхолдерами  розширить перспективи проходження стажування студентами в міжнародних і національних компаніях та подальшого працевлаштування випускників факультету.

Залишити відповідь