English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

Декан факультету міжнародних відносин НАУ Юрій Волошин обраний Віце-президентом Світового Конгресу українських юристів

Декан факультету міжнародних відносин НАУ Юрій Волошин обраний Віце-президентом Світового Конгресу українських юристів

Відбулося засідання Керівної Ради Світового Конгресу українських юристів, у ході якого декана факультету міжнародних відносин Юрія Волошина обрано Віце-президентом даної авторитетної та впливової професійної міжнародної організації.
Світовий Конгрес українських юристів (СКУЮ) об’єднує юристів українського походження, яка об’єднує авторитетних державних и політичних діячів, дипломатів, науковців нашої держави та зарубіжних країн.
Основною метою її діяльності є залучення юристів до процесів демократичних перетворень, дотримання принципів Верховенства права і Справедливості, вирішення міжнародних і національних проблем правового та гуманітарного характеру, утвердження авторитету України в світі.
Серед основних напрямів співпраці факультету міжнародних відносин з СКУЮ: сприяння підвищенню якості підготовки студентів міжнародників та актуалізації набутих знань на практиці, залучення студентів та викладачів до міжнародних проєктів, участь у майстер-класах, організація та проведення спільних проектів; зустрічей, заходів та семінарів; участь студентів факультету у просвітницьких та наукових заходах, що проводитиме Світовий Конгрес українських юристів.
Крім того, у ході заходу відбулася зустріч декана професора Юрія Волошина з членом керівної ради Світового Конгресу, секретарем Наглядової ради НАУ, доктором юридичних наук, заслуженим юристом України, Головою правління «Ліги інтернів» Валерієм Карпунцовим.
«Ліга інтернів» – це об’єднання випускників Програми стажування у Верховній Раді України та центральних органах виконавчої влади. Серед основних програм: стажування молоді у Верховній Раді України, Адміністрації президента України, інших органах державної влад та місцевого самоврядування з метою підвищення ефективності функціонування цих установ та якісного оновлення кадрів. Стажування супроводжується обов’язковим навчанням з Конституції України та профільного законодавства, аналізу політики, тренінгів персонального зростання; зустрічами з провідними експертами, політиками, журналістами, бізнесменами та громадськими діячами.
Наразі запланована зустріч Валерія Карпунцова зі студентами ФМВ по завершенню жорстких карантинних обмежень. Ліга інтернів авторитетна площадка для стажування та подальшого працевлаштування талановитої молоді в органах законодавчої та виконавчої влади.

Залишити відповідь