English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

Розпочато співпрацю ФМВ з керівником проєкту ROBONEERS Антоном Скрипником

Розпочато співпрацю ФМВ з керівником проєкту ROBONEERS Антоном Скрипником

Факультет міжнародних відносин відвідав засновник та CEO української ІТ-компанії «Kindgeek», керівник проєкту ROBONEERS Антон Скрипник.

Під час зустрічі з деканом ФМВ Юрієм Волошиним гість обговорив напрямки співпраці та можливості стажування для студентів ФМВ.

Антон Скрипник зустрівся зі студентами та викладачами факультету. Він розповів про проєкт ROBONEERS, що є відповіддю громадянського суспільства, науковців та фахівців ІТ-галузі, спрямований на застосування новітніх технологій у галузі безпеки та оборони.

Спікер закцентував увагу на важливості ролі дипломатії та міжнародних відносин у сфері військового та технологічного співробітництва.

Він розказав, що головна мета діяльності ROBONEERS – розробка дистанційних систем та засобів протиповітряної оборони, дистанційного відстеження цілей та методики їх ураження, що допоможе нашим військовим успішно виконувати свої завдання.

Антон Скрипник розповів про нові розробки сучасної військової техніки, зокрема, про дистанційно керований вогневий комплекс «Шабля», що використовується для знищення живої сили, бронетехніки та БПЛА.

Також він презентував наземні роботизовані комплекси, що було розроблені компанією. Один з них, наземна дистанційно керована платформа Camel може використовуватися як для підвозу матеріально-технічних засобів підрозділам тактичної ланки управління, так і для евакуації особового складу підрозділу тактичної ланки.

Залишити відповідь