English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

Перший заступник Голови Верховної Ради України провів для студентів і викладачів НАУ відкриту лекцію

Перший заступник Голови Верховної Ради України провів для студентів і викладачів НАУ відкриту лекцію

Перший заступник Голови Верховної Ради України Олександр Корнієнко провів для студентів і викладачів Національного авіаційного університету відкриту лекцію «Вступ України в ЄС».

В.о. ректора Ксенія Семенова представила гостя спільноті університету та зазначила, що проведення такого заходу є важливим для розуміння інтеграційних процесів студентством.

Олександр Корнієнко розповів які реформи має втілити Україна для вступу в Європейський Союз, що може зробити суспільство для адаптації й прискорення євроінтеграції та що Європа зможе запропонувати молоді.

Спікер зауважив, що Україна зараз переживає дуже драматичні хвилини нашої історії, але водночас дуже обнадійливі. Україна є країною-кандидатом на вступ в ЄС та зараз знаходиться на етапі реального відкриття перемовин і проведення цих перемовин.

Також Олександр Корнієнко наголосив, що українці зробили свій вибір й зараз настільки близько до Євросоюзу, як ніколи раніше. І країна продовжує інтенсивно працювати задля статусу члена Європейського Союзу.

Перший заступник Голови Верховної Ради України відповів на численні питання студентів та залишив на згадку запис у книзі Почесних гостей Національного авіаційного університету.

 

Залишити відповідь