English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

На ФМВ проведено міжнародну студентську конференцію  «ПОЛІТ.СУЧАСНІ ПРОБЛЕМИ НАУКИ»

На ФМВ проведено міжнародну студентську конференцію  «ПОЛІТ.СУЧАСНІ ПРОБЛЕМИ НАУКИ»

На Факультеті міжнародних відносин відбулася XХІV Міжнародна науково-практична конференція молодих учених і здобувачів вищої освіти «ПОЛІТ.СУЧАСНІ ПРОБЛЕМИ НАУКИ» за напрямом «СУЧАСНІ МІЖНАРОДНІ ВІДНОСИНИ».

Робота конференції проходила за секціями: інформаційно-комунікаційні засади міжнародних відносин; розвиток міжнародних економічних відносин в контексті війни в Україні; глобальні виклики міжнародного права в умовах забезпечення національних інтересів України; міжнародний туризм і авіація; медіакомунікації у цифровому вимірі; війна та її наслідки для України і світу; мультимедійні технології та системи.

З вітальними словами до учасників наукового заходу звернулися заступник декана з наукової та міжнародної роботи Марина Стригуль та завідувачі кафедр ФМВ. У роботі секцій конференції взяли 420 здобувачів вищої освіти та молодих науковців з Національного авіаційного університету та інших ЗВО України, серед яких: Київський національний університет імені Т.Шевченка, Харківський національний університет імені В.Каразіна, Харківський національний економічний університет імені С.Кузнеця, Міністерство юстиції України, Дипломатична академія України при МЗС України тощо.

Доповіді учасників торкнулися актуальних для суспільства тем, які є особливо важливими в умовах війни для розуміння подальших напрямів розвитку міжнародних відносин; відзначилися високою якістю презентацій, творчим підходом та науковим пошуком.

За підсумками конференції буде видано збірник наукових тез, розміщений  у репозиторії НАУ та на сайті Факультету міжнародних відносин.

Дякуємо учасникам за активну участь та інтерес до обговорення важливих питань! Бажаємо творчих успіхів та подальших наукових здобутків!

 

Залишити відповідь