English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

Відбулося засідання Вченої ради Факультету міжнародних відносин

Відбулося засідання Вченої ради Факультету міжнародних відносин

Відбулось засідання Вченої ради Факультету міжнародних відносин НАУ під головуванням декана Юрія Волошина.

На початку засідання декан ФМВ відзначив кращих співробітників факультету та вручив листи-подяки від імені ректора НАУ М.Луцького. Листи подяки отримали: старший викладач кафедри міжнародних відносин, інформації та регіональних студій Валентина Ємець; старший викладач кафедри іноземних мов Валентина Гундарєва; доцент кафедри журналістики Олександр Кошак та завідувач лабораторії кафедри компʼютерних та мультимедійних технологій Іван Заведецький.

Заступниця декана заступник декана з наукової та міжнародної діяльності Наталя Василишна отримала звання професора. Також Юрій Волошин відзначив Катерину Сидоренко за сумлінне виконання своїх обовʼязків на посаді заступника декана з навчально-методичної роботи.

Вчена рада розглянула  ряд важливих питань та прийняла певні рішення стосовно  цьогорічного освітнього процесу. Зокрема, затверджено план роботи Вченої ради та  Факультету міжнародних відносин на 2023-2024 навчальний рік.

Обговорено підсумки акредитації освітніх програм та особливості акредитації освітньо-професійних та освітньо-наукових програм поточного навчального року. Також члени Вченої ради обговорили рішення щодо фахових іспитів магістерського академічного ступеня – рівня вищої освіти. За усіма пунктами порядку денного відбулося обговорення та шляхом відкритого голосуванням членами Вченої ради прийняті відповідні рішення.

 

Залишити відповідь