English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

Факультет міжнародних відносин отримав благодійну допомогу від китайських партнерів

Факультет міжнародних відносин отримав благодійну допомогу від китайських партнерів

Офіційний представник Нанкінського університету, директор Школи китайської мови Хао Тунцай передав декану ФМВ Юрію Волошину партію захисних масок для боротьби з COVID-19.

Хао Тунцай зазначив, що дружні зв’язки між Нанкінським університетом та Факультетом міжнародних відносин і надалі будуть розвиватися. Він подякував Юрію Волошину за плідну співпрацю і наголосив, що «завдяки його ініціативі Нанкінський університет вже відновив дружні зв’язки з НАУ. Ми докладаємо спільних зусиль щоб студенти наших університетів отримали максимум знань та були корисними нашим державам як фахівці».

Юрій Волошин подякував за надану допомогу та наголосив на важливості подальшої співпраці з таким поважним партнером як Хао Тунцай. «Мені дуже приємно, що у нас на факультеті є центр вивчення китайської мови і наші студенти з задоволенням вивчають китайську мову. Нам заважає лише карантин, бо у перспективі нашої співпраці стажування і стипендії для студентів. Я вірю, що наші студенти 2-3 курсів зможуть найближчим часом відвідати КНР. Ми підтримуємо зв’язки з китайськими партнерами, з посольством і я впевнений, що ми реалізуємо на практиці поки що лише дистанційні зв’язки».

Декан факультету зауважив, що отримані захисні маски будуть пропорційно розподілені між структурними підрозділами факультету.

Залишити відповідь