English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

Відбулася робоча зустріч керівництва Факультету міжнародних відносин з представником Інституту Конфуція в Україні Сунь Кевень

Відбулася робоча зустріч керівництва Факультету міжнародних відносин з представником Інституту Конфуція в Україні Сунь Кевень

На запрошення декана факультету міжнародних відносин НАУ професора Юрія Волошина відбулася робоча зустріч з представником Інституту Конфуція в Україні Сунь Кевенем.
Зі сторони Національного авіаційного університету присутніми на зустрічі були декан Факультету міжнародних відносин Юрій Волошин, заступники декана Ірина Лесь та Катерина Сидоренко, завідувач навчально-наукової лабораторії «Інформаційний центр ЄС» Марина Головатенко, начальник ВМЗ Олександр Іванов.
Під час робочої зустрічі були обговорені питання щодо укладання домовленості про подальшу спільну наукову, методичну та практичну співпрацю та підписання Меморандуму. Зокрема, досягнуто консенсусу щодо відкриття центру Інституту Конфуція в Україні на базі ФМВ. Крім того, Факультет заручився підтримкою пана Сунь Кевень у процесі залучення китайських викладачів для  викладання китайської мови студентам.
У своєму вступному слові Юрій Волошин підкреслив свою зацікавленість у співпраці з Інститутом Конфуція в Україні для налагодження тісної співпраці у міжнародних аспектах.
Виходячи з цього, сторони погодилися співпрацювати  в наукових, методичних та міжнародних сферах діяльності.
Зустріч пройшла у доброзичливій та конструктивній площині.

 

Залишити відповідь