English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

Початок співпраці з відділом культури, освіти та національних меншин Посольства Федеративної Республіки Німеччина

Початок співпраці з відділом культури, освіти та національних меншин Посольства Федеративної Республіки Німеччина

Факультет міжнародних відносин з дружнім візитом відвідала керівник відділу культури, освіти та національних меншин Посольства Федеративної Республіки Німеччина Катаріна Шаупп-Карманн.
Декан факультету Юрій Волошин презентував Катаріні Шаупп-Карманн досягнення й можливості ФМВ, ознайомив з навчальною та науково-дослідною базою факультету. Катаріна Шаупп-Карманн відвідала науково-дослідну лабораторію «Центр німецького права», що створено на базі факультету.
Сторони обговорили питання співпраці у сфері академічної мобільності та спільних освітньо-наукових проєктів. Зокрема, обговорено можливості співробітництва щодо розробки та інформаційно-аналітичного забезпечення сучасної наукової та нормативно-правової бази для вдосконалення підготовки фахівців з міжнародного права зі спеціалізацією на німецькомовних системах права. Також керівник відділу культури, освіти та національних меншин Посольства Федеративної Республіки Німеччина пообіцяла сприяти у пошуку стипендій на навчання та стажування у Німеччині для студентів ФМВ.

Залишити відповідь