English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

Викладач ФМВ отримав міжнародну премію «History Keepers» (Грузія)

Викладач ФМВ отримав міжнародну премію «History Keepers» (Грузія)

Викладач кафедри журналістики Факультету міжнародних відносин Володимир Бірюков отримав міжнародну премію «History Keepers» за виявлення та протидію російській пропаганді.

Володимир Бірюков отримав нагороду за участь у проєктах «Stopify», «Briviba Ukraine», «Dodpieci», «Torrent of Trust», що реалізуються у Латвії й Україні та відіграють важливу роль у допомозі та зміцненні солідарності під час війни. А також за низку інтерв’ю для світових ЗМІ, які проводилися прямо з його ванної кімнати під час обстрілів Києва.

Премія «History Keepers», заснована у 2022 році в Грузії, відзначає журналістів, активістів, науковців та митців як з грузинської, так і з української громад за їхні видатні зусилля. Цього року спеціальне журі визначило 11 переможців в Україні та Грузії, які в різних сферах зробили свій внесок у боротьбу з російською дезінформацією, популяризацію правдивих історичних наративів та зміцнення солідарності з Україною.

Церемонія нагородження відбулася в рамках проєкту «Хранителі історії заради миру та безпеки», що фінансується Європейським Союзом у рамках Програми стипендій громадянського суспільства Східного партнерства.

Вітаємо нашого викладача Володимира Бірюкова та пишаємося його діяльністю!

Залишити відповідь