English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

НАУ відвідала Надзвичайний та Повноважний Посол Аргентинської Республіки в Україні Елена Летісія Тереза Мікушинська

НАУ відвідала Надзвичайний та Повноважний Посол Аргентинської Республіки в Україні Елена Летісія Тереза Мікушинська

До Національного авіаційного університету завітали Надзвичайний та Повноважний Посол Аргентинської Республіки в Україні Елена Летісія Тереза Мікушинська та керівник Консульського відділу Мартін Куаранта.

Гостей зустрічали голова Наглядової ради НАУ Петро Чернишов, в.о. ректора Ксенія Семенова, проректорка з міжнародного співробітництва і освіти Ірина Зарубінська та декан Факультету міжнародних відносин Юрій Волошин.

Елені Летісії Терезі Мікушинській та Мартіну Куаранте розповіли про освітньо-наукову та міжнародну діяльність Національного авіаційного університету. Сторони обговорили можливі шляхи співпраці в галузях освіти, науки та культури НАУ з Посольством Аргентинської Республіки в Україні. Зокрема, йшлося про сприяння налагодженню контактів з закладами вищої освіти Аргентини щодо програм обміну між студентами та викладачами.

За результатами зустрічі визначено напрями співпраці та шляхи майбутньої взаємодії між Національним авіаційним університетом та Посольством Аргентинської Республіки в Україні. Окрім цього сторони домовилися про проведення англомовної  лекції Надзвичайного та Повноважного Посла Аргентинської Республіки в Україні Елени Летісії Терези Мікушинської для студентів НАУ та зустрічі з іспаномовними студентами студентами Факультету міжнародних відносин.

Залишити відповідь