English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

На ФМВ проведено засідання секцій XI Всесвітнього конгресу «Авіація в XXI столітті» – «Безпека в авіації та космічні технології»

На ФМВ проведено засідання секцій XI Всесвітнього конгресу «Авіація в XXI столітті» – «Безпека в авіації та космічні технології»
30.09.2024 
Професорсько-викладацький склад, студенти та аспіранти Факультету міжнародних відносин взяли участь у XI Всесвітньому конгресі «Авіація в XXI столітті» – «Безпека в авіації та космічні технології» за напрямком «Сучасні міжнародні відносини в умовах глобальних викликів».
Робота конгресу на ФМВ була організована за секціями: «Міжнародне економічне співробітництво України у авіаційній та космічній сферах»; «Міжнародні відносини в умовах глобальних викликів сучасності»; «Трансформація журналістики та реклами в контексті сучасних трендів інформаційного світу»; «Авіація та космонавтика в епоху турбулентності: міжнародно-правова відповідь» та «Мультимедійні технології та системи».
Учасники заходу  представили 68 доповідей на актуальні для суспільства теми, особливо в контексті поточних викликів війни. Доповіді стосувалися глобальних горизонтів міжнародного співробітництва України в авіаційній і космічній сферах; викликів в управлінні аеропортами в умовах інноваційного розвитку, особливостей інтеграції українських авіакомпаній в європейський ринок авіаперевезень в умовах війни; багатосторонньої економічної дипломатії ІКАО і проблем розвитку авіаційної галузі України.
На секціях також обговорено особливості трансформації бізнес-моделей українських авіакомпаній в умовах війни; енергетичну дипломатію в сучасних українсько-американських відносинах; публічні політичні комунікації та просування національних аерокосмічних проєктів у міжнародному середовищі. Окрім цього розглянули питання документальної журналістики як зброї інформаційної війни; основних пріоритетів міжнародно-правового співробітництва в сфері цивільної авіації тощо.

Залишити відповідь