English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

Декан ФМВ взяв участь у зустрічі з Надзвичайним та Повноважним Послом України в Республіці Перу 

Декан ФМВ взяв участь у зустрічі з Надзвичайним та Повноважним Послом України в Республіці Перу 

Декан Факультету міжнародних відносин Юрій Волошин у складі делегації НАУ на чолі з ректором Максимом Луцьким взяв участь у зустрічі з Надзвичайним та Повноважним Послом України в Республіці Перу Юрієм Полюховичем.

Під час зустрічі Максим Луцький та Юрій Полюхович обговорили важливі питання щодо співпраці між Україною та Перу в галузі освіти й науки, а також інші важливі аспекти міжнародного співробітництва.

Обидві сторони висловили своє зацікавлення в зміцненні взаємодії та обміні досвідом між закладами вищої освіти обох країн.

Посол Юрій Полюхович запевнив гостей у своїй всебічній підтримці і розповів про стан та перспективи розвитку двосторонніх відносин, можливі спільні проекти, торговельні зв’язки, культурний обмін тощо.

Максим Луцький передав для української діаспори Перу національний прапор України з підписом Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного та подякував Посольству й особисто Надзвичайному і Повноважному Послу України в Республіці Перу Юрію Полюховичу за сприяння та допомогу.

 

 

 

 

Залишити відповідь