English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

Студенти факультету міжнародних відносин НАУ відвідали Сквирський дитячий будинок «Надія» для дітей – сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування

Студенти факультету міжнародних відносин НАУ відвідали Сквирський дитячий будинок «Надія» для дітей – сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування

За студентської ініціативи, студентами та викладачами факультету міжнародних відносин НАУ було зібрано для потреб Сквирського дитячого будинку «Надія» для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування: 15 кілограмів одягу бувшого у вжитку гарної якості, 13 пар дитячого чоловічого взуття, 20 книг та підручників, 8 кілограмів цукру, 5 пляшок рідини для зняття лаку, 5 пачок ватних дисків, печиво, какао та 11 830 грн. Отримані кошти були втрачені наступним чином: духова шафа (нова) – 5 263 грн., продукти харчування, фрукти та побутова хімія – 2 930,86 грн., спідня білизна та шкарпетки (нові) – 3 650 грн.
У дитячому будинку утримується на сьогоднішній день 16 осіб, від 5 до 14 років. Представники факультету організували подвижні та інтелектуальні ігри, спортивне змагання, показ талантів, а на завершення – чаювання у теплій атмосфері, смачним печивом та приємними побажаннями з нагоди Міжнародного жіночого дня.
8 березня зранку хлопці дитячого будинку, з привезених нами продуктів, приготували святкові салати та подарували, приготовані нами, подарунки всім дівчатам.
Візит скінчився, зі сльозами на очах, нас проводжали діти та вихователі, запрошуючи на святкування травневих свят. Ми обіцяли повернутися.
Адміністрація факультету, висловлює подяку БО «Київщина футбольна» за допомогу у зборі коштів, пишається своїми студентами та колегами – викладачами, які долучилися до збору речей, продуктів харчування та грошей. Лише за тиждень нами було пророблено достатньо кропітку роботу, яка й дала такі необхідні та очікувані плоди. .

Leave a Reply