English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

 

Реєстрація на ЄВІ/ЄФВВ

 

Враховуючи епідеміологічну ситуацію, що склалася в Україні, з метою запобігання поширенню коронавірусної хвороби (COVID – 19), на підставі рекомендацій Міністерства освіти і науки України Приймальна комісія Національного авіаційного університету інформує про алгоритм дій для реєстрації вступників на навчання за освітнім ступенем магістр для складання ЄВІ/ЄФВВ.

Реєстрація розпочинається з 9:00 12 травня та закінчується о 18:00 05 червня 2020 року.

Алгоритм дій для реєстрації вступників для складання ЄВІ/ЄФВВ:

Крок 1. Вступник у терміни, відведені для реєстрації, має надіслати на офіційну електронну адресу відбіркової комісії факультету

 fmv.pk@npp.nau.edu.ua скановані копії / фотокопії (формати pdf, jpg):

У темі листа вступник обов’язково зазначає прізвище, ім’я, по батькові.

В тексті листа вступник обов’язково зазначає прізвище, ім’я, по батькові (повністю) та номер облікової картки платника податків (за наявності).

Крок 2. Приймальна комісія або відбіркова комісія факультету (інституту) на підставі отриманих сканкопій (фотокопій) здійснює перевірку документів, реєстрацію вступника для проходження ЄВІ/ЄФВВ та відправляє скановану копію екзаменаційного листка вступнику на електронну адресу, указану в Анкеті.

Якщо після перевірки документів установлено, що особа не має права брати участь у конкурсному відборі, то на електронну адресу, із якої надійшли документи, буде надіслано повідомлення про відмову в реєстрації, з вказанням причини відмови.

Крок 3. Вступник має перевірити інформацію, зазначену на сканкопії екзаменаційного листка, та в разі виявлення помилок звернутися до Приймальної (відбіркової) комісії для з’ясування ситуації.

Оформлений екзаменаційний листок зберігається в Приймальній (відбірковій) комісії та видається вступнику особисто. Факт видачі фіксується в журналі видачі екзаменаційних листків.

Оформлений екзаменаційний листок може бути надісланий вступнику засобами поштового зв’язку, у разі якщо вступником зазначено про таку необхідність у Анкеті. В такому випадку у журналі видачі екзаменаційних листків фіксуються реквізити відповідного поштового відправлення.

Звертаємо увагу, що реєстрації на ЄВІ/ЄФВВ вступників на навчання для здобуття ступеня магістра на основі ступеня вищої освіти (освітньо- кваліфікаційного рівня), здобутого за іншою спеціальністю (напрямом підготовки), передувало складання додаткових фахових вступних випробувань. Водночас, з 16 січня 2020 року набрав чинності Закон України «Про внесення змін до деяких законів України щодо вдосконалення освітньої діяльності у сфері вищої освіти», яким внесено зміни до Закону України «Про вищу освіту», зокрема, в частині скасування обов’язкового складання додаткових фахових вступних випробувань для вступників, які вступають на навчання для здобуття ступеня магістра на основі ступеня вищої освіти (освітньо-кваліфікаційного рівня), здобутого за іншою спеціальністю (напрямом підготовки).

Таким чином скасовано проведення додаткових фахових вступних випробувань при вступі до магістратури Національного авіаційного університету.

 

Реєстрація на ЄВІ/ЄФВВ на денну та заочну форми навчання буде здійснюватися на факультетах/інститута

 

Close Menu