English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

Факультет міжнародних відносин НАУ висловлює щирі співчуття з приводу смерті Віктора Григоровича Крюкова

Факультет міжнародних відносин НАУ висловлює щирі співчуття з приводу смерті Віктора Григоровича Крюкова

Факультет міжнародних відносин НАУ висловлює щирі співчуття з приводу смерті Віктора Григоровича Крюкова, професора кафедри сходознавства, доктора історичних наук, Почесного професора ЛНУ імені Тараса Шевченка, видатного арабіста, справжнього патріота України. На 73 році пішла з життя людина, котра заслуговує на найкращі слова поваги та шани, чий внесок у вищу освіту, розвиток арабської культури та мови, важко переоцінити.

Віктор Григорович є автором 43 наукових праць, переклав низку творів вчених Арабського халіфату IX – X ст. про країни та народи Західної, Центральної та Північно-Східної Європи. Праці у закладах вищої освіти він віддав 39 років свого життя.
Віктор Григорович вирізнявся стійкістю характеру, принциповістю, силою духу та наполегливістю, був людиною виняткової порядності, чесності, повним творчих сил і енергії.

Від щирого серця співчуваємо дружині Олександрі, дочці Ользі та онуку Роману. Світлий і незгасний спомин про його добрі земні справи назавжди залишиться в серцях усіх, хто його знав.

Leave a Reply