English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

Студенти Факультету міжнародних відносин НАУ взяли участь у науково-практичному заході для студентства «Молодіжний Давос»

Студенти Факультету міжнародних відносин НАУ взяли участь у науково-практичному заході для студентства «Молодіжний Давос»

На запрошення Міжнародного культурного центру «Сяйво» студенти Факультету міжнародних відносин НАУ взяли участь у науково-практичному заході для студентства «Молодіжний Давос», що є адаптованою моделлю однойменного всесвітнього форуму. Студентський захід щорічно проводиться з метою підтримки обдарованої молоді, що опікується дослідженням питань культури, політики, історії, соціології, екології, економіки та інших галузей знань, а також провадить практичну або експериментальну діяльність у цих сферах. Водночас форум покликаний надати підтримку організаціям змістовного дозвілля студентської молоді.
У заході взяли участь 8 команд вищих навчальних закладів Києва. Від Факультету міжнародних відносин у конкурсі взяли дві команди «Primus inter pares», до складу якої увійшли Анастасія Кочергіна, Вікторія Пеньковська (група МП-205) та Наталія Кошель (група МП-206); та команда «Amat victoria curam», до складу якої увійшли Айлар Каратаєва, Анастасія Діденко та Катерина Богомольна (група МП-205).
Результати конкурсу будуть оголошені пісня новорічних канікул.
Пишаємося нашими дівчатами та бажаємо перемоги!

Leave a Reply