English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

Відбулася робоча зустріч декана факультету міжнародних відносин НАУ з ректором Національної школи суддів України

Відбулася робоча зустріч декана факультету міжнародних відносин НАУ з ректором Національної школи суддів України

Відбулася робоча зустріч декана факультету міжнародних відносин НАУ професора Юрія Волошина з ректором Національної школи суддів України, Президентом Світового конгресу українських юристів, колишнім міністром юстиції України професором Миколою Оніщуком.
У ході зустрічі було обговорено робочий проект меморандуму про співпрацю між двома закладами освіти та визначено шляхи майбутньої взаємодії.
Серед основних напрямів співпраці: сприяння підвищенню якості підготовки студентів міжнародників та актуалізації набутих знань на практиці, обмін науковцями, експертами у сферах, що становлять спільний інтерес; проведення майстер-класів, обмін навчальними матеріалами, реалізацію спільних проектів; організацію зустрічей, заходів та семінарів; участь студентів факультету у просвітницьких та навчально-наукових заходах, що проводитиме Національна школа суддів України.
Окремо обговорено питання можливості публікації науково-педагогічних працівників ФМВ своїх наукових праць у фаховому загальнодержавному науково-практичному та науково-методичному юридичному виданні «Слово Національної школи суддів України» та можливості членства викладачів та студентів у Світовому конгресі українських юристів.
Підписання меморандуму очікується найближчим часом під час візиту професора Миколи Оніщука до НАУ.

Leave a Reply