English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

Керуючий юридичною практикою міжнародної компанії CENTRALIS прочитав лекцію для студентів ФМВ 

Керуючий юридичною практикою міжнародної компанії CENTRALIS прочитав лекцію для студентів ФМВ 

02.10.2024

Керуючий юридичною практикою компанії CENTRALIS (Амстердам, Нідерланди) Юрій Горда прочитав лекцію-тренінг для студентів ФМВ в рамках курсу «Міжнародне транспортне право».

Центральною темою лекції-тренінгу для магістрів і аспірантів спеціальності «Міжнародне право» стали міжнародні авіаційні перевезення пасажирів, багажу та товарів, а також особливості правового регулювання міжнародних залізничних і автотранспортних перевезень.

Юрій Горда детально розглянув договірне структурування угод, які регулюють відносини між перевізниками та замовниками перевезень. Особливу увагу було приділено відмінностям у регулюванні цих відносин між Європейським Союзом і Україною, включаючи специфіку застосування міжнародних конвенцій та угод у транспортній сфері.

Лектор також звернув увагу на практичні аспекти реалізації таких угод, аналізуючи правові інструменти, які використовуються для захисту прав сторін у випадках суперечок. Він висвітлив питання відповідальності перевізників за порушення умов договорів, а також підхід до врегулювання претензій щодо збитків або втрати багажу і товарів під час перевезення.

Лекція-тренінг Юрія Горди викликала значний інтерес серед студентів ФМВ, адже вона дозволила отримати не лише теоретичні знання, але й практичний досвід вирішення актуальних юридичних питань у сфері міжнародного транспортного права.

Залишити відповідь