English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

Викладача ФМВ призначено керівником секції «Інформаційна безпека» Малої академії наук України 

Викладача ФМВ призначено керівником секції «Інформаційна безпека» Малої академії наук України 

Викладача кафедри журналістики ФМВ, теле- та радіоведучого Володимира Бірюкова призначено керівником секції «Інформаційна безпека» Малої академії наук України. Збори секції проходитимуть на базі Факультету міжнародних відносин.

Секція спрямована на розвиток ключових компетентностей у молоді, зокрема, у сфері інформаційних технологій, роботі в журналістиці, захисту даних та аналізу інформації, що дозволяє молодим дослідникам робити внесок у забезпечення національної безпеки та оборони країни.

За результатами наукового пошуку учасники секції «Інформаційна безпека» під керівництвом Володимира Бірюкова здобудуть компетентності щодо використання інформаційно-комунікаційних технологій, сучасних методів та моделей інформаційної безпеки. Навчаться застосовувати методи аналізу та захисту інформації на об’єктах інформаційної діяльності й вживати дії та заходи для забезпечення інформаційної безпеки.

Призначення Володимира Бірюкова керівником секції підкреслює актуальність та важливість теми інформаційної безпеки для сучасної України. Завдяки своєму багаторічному досвіду в журналістиці та медіа, викладач ФМВ здатен не лише передати слухачам секції технічні знання, а й навчити їх аналізувати складні інформаційні процеси. Його розуміння сучасних медійних викликів допоможе молодим журналістам та дослідникам глибше розуміти ситуацію, з якою вони стикатимуться у професійній діяльності.

Залишити відповідь