English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

Студенти та викладачі ФМВ взяли участь в українсько-американському телемості

Студенти та викладачі ФМВ взяли участь в українсько-американському телемості
Студенти та викладачі ФМВ взяли участь в міжнародному заході «Ukraine Approach to Monitoring and Evaluation in Problem-Driven Iterative Adaptation». Організатори – Київська школа державного управління ім. Сергія Нижнього (КШДУ) та Гарвардський клуб України.
Гостей двомовного телемосту привітала директорка КШДУ Анна Міщенко. З доповідями виступи президент Гарвардського клубу України Олег Халаїм, голова НАЗК у 2020-2024 Олександр Новіков та інші. Під час телемосту було розглянуто аргументи про те чому ітеративна адаптація підходить Україні та обговорювались методи запобігання корупції в умовах миру і в умовах війни.
Учасникам заходу презентували гарвардську концепцію PDIA – навчально-практичну програму, розроблену спеціально для розвитку спроможності команд українських публічних службовців, бізнес-лідерів та представників громадянського суспільства. З командами програми працюватиме досвідчений викладач-фасилітатор на основі навчально-методичних матеріалів «Будівництво спроможності держави» Школи державного управління ім. Дж. Кеннеді Гарвардського університету.
Завдяки участі у заході студенти ФМВ мали нагоду дізнатися більше про новітні підходи до розбудови державних інституцій та взяти участь у цікавій міжнародній дискусії.

Залишити відповідь