English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

ФМВ налагоджує співпрацю з Амстердамським вільним університетом 

ФМВ налагоджує співпрацю з Амстердамським вільним університетом 

Декан Факультету міжнародних відносин Юрій Волошин провів онлайн-зустріч з проєктним менеджером Центру міжнародного співробітництва Амстердамського вільного університету Олександром Хижняком. До зустрічі також долучилися заступник декана ФМВ Марина Стригуль та доцент кафедри соціології та політичних наук Сергій Штепа.

Сторони обговорили напрями співпраці щодо можливості міжнародного співробітництва, зокрема, обмін студентами та викладачами в межах програм Erasmus+, посилення академічних та наукових зв’язків між університетами.

Представник Центру міжнародного співробітництва Амстердамського вільного університету висловив зацікавленість у розвитку партнерства з Факультетом міжнародних відносин та позитивно оцінив перспективи спільних проєктів.

Налагодження співпраці з Амстердамським вільним університетом сприятиме обміну кращими практиками у сфері інтернаціоналізації вищої освіти, розвитку міжнародної діяльності університетів, дасть змогу студентам поглибити знання та навички у сфері міжнародних відносин, отримати досвід навчання в іншій країні.

Залишити відповідь