English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

Фахівець у сфері політичного консалтингу Олександра Решмеділова зустрілася зі студентами ФМВ

Фахівець у сфері політичного консалтингу Олександра Решмеділова зустрілася зі студентами ФМВ

Фахівець у сфері політичного консалтингу, авторка та ведуча проєкту «Першоджерело» Олександра Решмеділова зустрілася зі студентами ФМВ.

Спікерка розкрила таємниці впевненого та переконливого виступу, розповіла про те як триматися перед камерою, наголосивши, що потрібно навчитися витримувати велику кількість очей та виступати без папірця.

Олександра Решмеділова обговорила проблеми з якими стикаються медійники-новачки, вона зауважила, що треба правильно реагувати на негативні коментарі та розуміти, що хейтери – найвідданіші глядачі.
Лекторка порекомендувала думати нестандартно та завжди відстоювати свою думку, однак завжди потрібно вислуховувати іншу сторону, щоб бути об’єктивним та неупередженим. Тому не варто боятися спілкуватися та висловлюватися, побоюватися непорозумінь чи інших точок зору.
Олександра Решмеділова зазначила, що вища освіта – це ключ до світосприйняття, що відкриває двері до широкого спектра можливостей, включаючи кращі робочі місця, вищу зарплатню та можливість розвивати кар’єру.
Спікерка відповіла на численні запитання студентів та надала поради щодо розвитку в медійній сфері. Вона наголосила на важливості дотримання етичних стандартів у своїй роботі, збереженні об’єктивності та відповідальності перед громадськістю.

Залишити відповідь