English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

Фахівець з реклами, засновник Kaplunoff Communications Денис Каплунов провів майстер-клас для студентів ФМВ

Фахівець з реклами, засновник Kaplunoff Communications Денис Каплунов провів майстер-клас для студентів ФМВ

Фахівець з реклами, засновник Kaplunoff Communications, ментор та автор 10 бестселерів Денис Каплунов провів майстер-клас «Як створити персональний бренд» для студентів Факультету міжнародних відносин.

Спікер розповів студентам як виокремитися серед інших фахівців у комунікаційному світі. Денис Каплунов зауважив, що професійна особистість має не тільки здобувати знання, а й навчитися правильно їх застосовувати. Також він розказав про способи вдалого складання резюме, що зацікавить роботодавця.

Денис Каплунов звернув увагу на стратегії, що допоможуть створити персональний бренд та розказав про шляхи його вдалого просування. Спікер зауважив, що наразі велику роль у просуванні бренду відіграють соціальні мережі. Він зазначив, що успіх у соціальних мережах залежить від того, як ви себе просуваєте, який контент створюєте і як поводитеся.

Денис Каплунов відповів на численні запитання, згадав моменти, які допомогли йому на початку кар’єри та наголосив на важливості комунікаційних навичок. Він порадив студентам заявляти про себе вже зараз і не боятися експериментувати. Найактивніша студентка на майстер-класі отримала від спікера у подарунок його останню книгу «Королі соціальних мереж».

Залишити відповідь