English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

Факультет міжнародних відносин розпочав співпрацю з японськими партнерами

Факультет міжнародних відносин розпочав співпрацю з японськими партнерами

За підтримки Посольства України в Японії відбулася онлайн-зустріч з генеральним директором відділу глобальних ініціатив (Міжнародний офіс) Технологічного інституту Шібаури – Осаму СІГІЯМА. У онлайн-зустрічі також взяли участь: професор Коджиро ІІЗУКА та представники міжнародного центру Кенічі Сугімара та Фуруга.

На початку зустрічі 15 студентів ФМВ, які вивчають японську мову, під керівництвом кандидата філологічних наук, доцента Дарії Ржевської зробили презентацію японською мовою нашої країни, факультету міжнародних відносин  та університету.

В ході зустрічі сторони обговорили програми міжнародних обмінів та напрями співпраці, можливості участі студентів та викладачів Факультету міжнародних відносин у проєктах Технологічного інституту Шібаури.

Осаму Сігіяма зазначив, що студенти інституту можуть навчатися в передових дослідницьких галузях, на сьогодні в інституті пропонується навчання іноземних студентів за принципом сендвіч-програми, що включає в себе понад 100 курсів англійською мовою.

Професор Коджиро ІІЗУКА розкрив перспективи співробітництва у програмі International PBL.

За результатами онлайн-зустрічі представники навчальних закладів домовились розглянути можливості та розробити стратегічний план дій щодо підписання Угоди про співпрацю між Національни м авіаційним університетом та Технологічним інститутом Шібаури.

Залишити відповідь