English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

Факультет міжнародних відносин НАУ висловлює щирі співчуття з приводу смерті Олександра Петровича Степанова

Факультет міжнародних відносин НАУ висловлює щирі співчуття з приводу смерті Олександра Петровича Степанова

Факультет міжнародних відносин НАУ висловлює щирі співчуття з приводу смерті Олександра Петровича Степанова — завідувача кафедри міжнародних економічних відносин і бізнесу Факультету міжнародних відносин, Заслуженого діяча науки і техніки України, доктора економічних наук, професора, українського політика та науковця.

На 73 році пішла з життя людина, котра заслуговує на найкращі слова поваги та шани, чий внесок у вищу освіту та розвиток економіки, важко переоцінити. Олександр Петрович є автором понад 100 наукових праць, у сфері його наукових інтересів: управління відтворенням основних фондів, міжнародні економічні відносини, енергетичні процеси в економіці, глобальна політика.

Праці у закладах вищої освіти він віддав понад 40 років свого життя. На Факультеті міжнародних відносин почав працювати у 2004 році. Саме за його ініціативи було створено кафедру міжнародних економічних відносин і бізнесу, яку він очолював та підготував не одне покоління досвідчених економістів-міжнародників.

Олександр Петрович назавжди залишиться у пам’яті як талановитий науковець та викладач, порядна, чесна та мудра людина, віддана своїй справі.

Від щирого серця співчуваємо рідним і близьким Олександра Петровича. Незгасний спомин про його добрі земні справи назавжди залишиться в серцях усіх, хто його знав.

Залишити відповідь