English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

Факультет міжнародних відносин відвідали громадська активістка Анастасія Герман та відома київська інстаграм – блогерка, Надін Медведчук

Факультет міжнародних відносин відвідали громадська активістка Анастасія Герман та відома київська інстаграм – блогерка, Надін Медведчук

За запрошенням декана факультету міжнародних відносин НАУ доктора юридичних наук, професора, Заслуженого юриста України Юрія Волошина при сприянні київської громадської активістки Анастасії Герман на ФМВ відбулася зустріч студентів з однією із найбільш популярних в Україні блогеркою, блогером року за версією Тouch, представницею активної, прогресивної молоді Надін Медведчук.

Надін розповіла студентам про секрети успіху у соціальній мережі Інстаграм. Блогер поділилася власним досвідом набуття та утримання аудиторії підписників та величиною прибутків від власної Інтернет – сторінки.
Лекція Надін Медведчук викликала жвавий інтерес, про що свідчить велика кількість питань, що прозвучали від студентів. Зустріч пройшла у теплій атмосфері та традиційно закінчилася фотографуванням.

Адміністрація факультету дякує Анастасії Герман за сприяння в організації заходу, та надалі провадитиме активну роботу щодо створення умов розвитку студентів -міжнародників відповідно до сучасних світових тенденцій. Наразі заплановані зустрічі та знайомства з успішними, висококваліфікованими професіоналами, успіх яких визнаний в країні та світі.

Залишити відповідь