English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

Студентка Факультету міжнародних відносин перемогла в експертному турнірі Міжнародної геополітичної олімпіади

Студентка Факультету міжнародних відносин перемогла в експертному турнірі Міжнародної геополітичної олімпіади

Студентка 3-го курсу, спеціальності «Міжнародні відносини» Ірина Ласкіна під науковим керівництвом професора кафедри міжнародних відносин, інформації та регіональних студій, доктора історичних наук, професора Сергія Трояна виграла в експертному турнірі Міжнародної геополітичної олімпіади (Республіка Польща).
У цьому етапі олімпіади упродовж 5 днів команди вирішували по 5 складних питань пов’язаних з геополітикою та міжнародними відносинами в цілому. У фіналі туру Ірина Ласкіна виграла у команди Педагогічного університету в Кракові та набрала найбільше балів у цьому конкурсі.
Мета Міжнародної геополітичної олімпіади – виявити найкращих та найамбітніших студентів у галузі геополітики та нагородити їх можливістю інтегруватися, обговорити, ознайомитись з науковцями та іншими найкращими студентами, а також нагородити їх почесними званнями та цінними призами.
Цьогоріч в олімпіаді бере участь 78 учасників з 12 країн світу (Албанія, Хорватія, Угорщина, Молдова, Нігерія, Пакистан, Румунія, Росія, Америка, Великобританія, Україна та Польща).
Учасників очікують ще шість етапів олімпіади, по завершенню яких буде обрано 20 найкращих учасників. Вони зустрінуться на фінальних змаганнях на початку грудня 2021 року в м. Гданськ (Республіка Польща), де буде обрано переможців цьогорічних змагань. Призери олімпіади матимуть змогу долучитись до світової спільноти найкращих геополітиків світу і продовжити свої наукові дослідження на більш глобальному рівні.
Вітаємо Ірину та професора Сергія Трояна та бажаємо перемоги!

Залишити відповідь