English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

Студенти ФМВ долучились до заходу організованого Офісом Омбудсмана 

Студенти ФМВ долучились до заходу організованого Офісом Омбудсмана 

Студенти Факультету міжнародних відносин долучились до заходу «Права військовослужбовців. Спільні кроки до перемоги», організованого Офісом Омбудсмана.

Перед учасниками заходу виступив Омбудсман України Дмитро Лубінець та Представник Уповноваженого з прав людини в системі органів сектору безпеки й оборони

Олександр Кононенко. У межах заходу були організовані три панелі: «Права військовослужбовців: аналіз ситуації, проблематика додержання прав та їх поновлення»; «Соціальні гарантії ветеранів, поступ до реформування»; «Парламент та громадськість, як рушійна сила у захисті прав військовослужбовців».

Представники державних органів обговорили питання соціальних гарантій сімʼям військовослужбовців, захисту їхніх прав та прав родин оборонців; репатріації військовополонених і захисту їхніх прав. Окремим нагальним питанням було обговорення проблем ветеранів війни, яких в Україні стає все більше.

Участь здобувачів Факультету міжнародних відносин була забезпечена співпрацею факультету з керівництвом Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини і стала чудовою нагодою для збагачення знань та професійного досвіду студентів-міжнародників.

Залишити відповідь