English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

Студенти та викладачі факультету міжнародних відносин НАУ – на захисті України у лавах територіальної оборони

Студенти та викладачі факультету міжнародних відносин НАУ – на захисті України у лавах територіальної оборони

Студенти факультету міжнародних відносин НАУ із самого початку російського вторгнення на територію України захищають її мир та спокій, несучи службу у лавах територіальної оборони по всій Україні.
Територіальна оборона України – це система загальнодержавних, воєнних і спеціальних заходів, що здійснюються у мирний час та в особливий період з метою протидії воєнним загрозам, а також для надання допомоги у захисті населення, територій, навколишнього природного середовища та майна від надзвичайних ситуацій.
Основні завдання і заходи щодо підготовки та ведення територіальної оборони України визначені у Законі України “Про основи національного спротиву”, який прийнятий 16 липня 2021 року за №1702-ІХ, та вводиться в дію з 1 січня 2022 року.
У територіальній обороні Житомирщини несуть варту студенти третього курсу спеціальностей «Туризм» та «Видавництво і поліграфія» Олександр Васильчук та Максим Петренко відповідно.
На Закарпатті на сторожі безпеки стоїть студент третього курсу, спеціальності «Міжнародне право» Дмитро Новіков.
Київська область обороняється силами студентів третього курсу, серед яких Роман Петрук (МЕВ-301), Назар Аль Аас (МВ-308), Андрій Левицький (МВ-308), Іван Вознюк (Т-313) та студентиами першого курсу спеціальностей «Реклама та зв’язки з громадськістю» та «Журналістика» Гліб Золотухін та Гліб Власов відповідно.
Місто Київ героїчно тримає оборону силами завідувача кафедри журналістики В’ячеслава Васильченка, студента магістратури Михайла Гриценка, Дмитра Шульги – студента 4-го курсу, спеціальності «Міжнародне право», студента 3-го курсу спеціальності «Журналістика» Михайла Афанасьєва та студента-першокурсника Євгена Дудуки.
Хоробрі оборонці України четвертокурсники Станіслав Нестеренко (МП-406) та Владислав Шинкаренко (Ж-411) служать у територіальній обороні Кіровоградщини.
У Харківській області до складу територіальної оборони входить студент 4 курсу спеціальності «Міжнародне право» Сергій Кальчук.
Студент магістратури Денис Шуляк (ТУ-512) та студент першого курсу спеціальності «Реклама та зв’язки з громадськістю» Іван Закалата (Рзг-119) охороняють спокій у Хмельницькій області. Черкаська область охороняється Тарасом Сухоносом (МП-406) та Олександром Піддубняком (МІ-309).
Факультет міжнародних відносин НАУ пишається своїми мужніми та хоробрими, сильними та відважними студентами та викладачами. Слава Україні!

Залишити відповідь