English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

Розпочато співпрацю ФМВ з Українським Освітнім Хабом в Греції

Розпочато співпрацю ФМВ з Українським Освітнім Хабом в Греції

Декан Факультету міжнародних відносин Юрій Волошин провів робочу зустріч з координаторкою Українського Освітнього Хабу в Греції Марією Іванченко.

Український освітній Хаб в Греції входить до Мережі Українських Освітніх Хабів. Цей проєкт створено Міністерством освіти і науки України у співпраці з Асоціацією інноваційної та цифрової освіти. Діяльність Хабу включає онлайн- та офлайн-тренінги, заняття з англійської та грецької мов, різноманітні курси, воркшопи з навичок, а також інші культурні та освітні заходи.

Під час робочої зустрічі визначено ключові напрями взаємодії – сприяння проведенню практик студентів-міжнародників задля вивчення новогрецької мови як другої іноземної, організація спільних освітніх та культурних заходів, налагодження комунікацій у студентському середовищі між країнами.

Головним результатом зустрічі стало розроблення дорожньої карти майбутнього довготривалого співробітництва у сфері підготовки здобувачів вищої освіти усіх рівнів, обговорення робочого проєкту угоди про співпрацю між Факультетом міжнародних відносин та Українським Освітнім Хабом в Греції.

Залишити відповідь