English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

«ОЦе курс для майбутніх державотворців»

«ОЦе курс для майбутніх державотворців»
Освітній центр Верховної Ради України спільно з Агенцією розвитку освітньої політики запрошують студентів 1-3 курсів взяти участь у парламентському курсі для майбутніх державотворців.
Учасники «ОЦе курс для майбутніх державотворців» дізнаються, як саме можна керувати країною та впливати на важливі рішення. Підвищать рівень знань з правознавства і громадянської освіти. Розширять розуміння про політику і владу, права людини та дитини. Отримають нові знання про діяльність Верховної Ради України. Дослідять практичні механізм взаємодії громадянина і депутата, щоб знати, як все ж таки вони між собою комунікують.
Після закінчення навчання та успішного складання підсумкового тестування учасники отримають СЕРТИФІКАТ про успішне проходження курсу!
У рамках курсу буде проведено 10 вебінарів які проходитимуть щопʼятниці у жовтні-грудні, з 15:00 по 16:30 на платформі Zoom. Старт курсу – 13 жовтня
Для реєстрації потрібно заповнити форму: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSegZ-Psk4s2VEEJz5ivso1dCVB0fEg5wQvPS3ynHucMvUgKFg/viewform

Залишити відповідь