English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

Онлайн-зустріч з керівництвом Вищої гуманітарної школи Казахського державного юридичного університету

Онлайн-зустріч з керівництвом Вищої гуманітарної школи Казахського державного юридичного університету

На Факультеті міжнародних відносин відбулась онлайн-зустріч з керівництвом Вищої гуманітарної школи Казахського державного юридичного університету імені М.С. Нарікбаева (КазДЮУ). Зустріч організовано завдяки попереднім домовленостям ректора НАУ Максима Луцького під час робочого візиту до Казахстану та підписаного ним Договору про співпрацю з КазДЮУ.

Від Вищої гуманітарної школи участь у зустрічі взяли: декан Вищої гуманітарної школи Анар Ібраєва; менеджер Вищої гуманітарної школи Гаухар Кенжебаева; керівник освітніх програм «Туризм» і «Гостинність» Раушан Мухамеджанова та  керівник освітньої програми «Журналістика: аналітика і розслідування» Алтинзер Даулетбаева.

Від Факультету міжнародних відносин були присутні:   заступник декана з міжнародного співробітництва і міжнародної діяльності Світлана Лобода; завідувач кафедри журналістики В’ячеслав Васильченко; завідувачка кафедри реклами і зв`язків з громадськістю Антоніна Іващук, завідувач кафедри міжнародного туризму та країнознавства Іван Дудник.

Сторони обговорили напрями співпраці щодо можливості отримання подвійних дипломів (2 + 1; 2 + 2); підготовки в ФМВ студентів Вищої гуманітарної школи  КазДЮУ за освітніми і науковими рівнями «магістр» і «доктор філософії». Також говорили про обмін студентами і викладачами; підвищення кваліфікації казахських викладачів на ФМВ; спільну діяльність у наукових проектах.

За результатами зустрічі сторони домовились обмінятись освітніми програмами та навчальними планами з метою пошуку, прийнятних для обох сторін, форм програми подвійного диплома.

Керівництво Вищої гуманітарної школи наголосило на важливості співпраці з Факультетом міжнародних відносин, адже розглядає академічну мобільність як важливу перевагу міжнародного співробітництва, яке збільшує продуктивність діяльності університету, покращуючи якість викладання і навчання завдяки інноваційних методів навчання та стажування.

 

Залишити відповідь