English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

Зустріч студентів ФМВ з Надзвичайним та Повноважним Послом Грецької республіки в Україні

Зустріч студентів ФМВ з Надзвичайним та Повноважним Послом Грецької республіки в Україні
Під час практики студенти англомовного проєкту спеціальності «Міжнародні відносини» зустрілися з Надзвичайним та Повноважним Послом Грецької республіки в Україні Манолісаом Андрулакісом.
Надзвичайний та Повноважний Посол Грецької республіки в Україні Маноліс Андрулакісом ознайомив студентів з принципами роботи дипломатичних установ в умовах війни. Він також прочитав лекцію англійською мовою про перспективи й напрямки роботи, які очікують майбутніх дипломатів України вже по завершенні війни та після вступу України до ЄС.
Спікер наголосив на необхідності публічної дипломатії, оскільки вона є невід’ємною складовою стратегічних комунікацій країни. Також Маноліс Андрулакіс розповів про свою головну ціль – інформувати Грецію про події в Україні. Дипломат згадав про допомогу грецькій діаспорі, яка перебувала на окупованих територіях, розповів про ставлення греків до подій в Україні.
Маноліс Андрулакіс відповів на численні питання студентів, що стосувалися відносин та подальшої співпраці між Грецією та Україною. Також дипломат наголосив на важливості вивчати іноземні мови, адже це гарантує появу нових перспектив та можливості працювати у міжнародних організаціях.

Залишити відповідь