English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

Заступник голови Глобальної ради з питань України на Всесвітньому Економічному Форумі Павло Шеремета ініціював створення бізнес-школи ФМВ

Заступник голови Глобальної ради з питань України на Всесвітньому Економічному Форумі Павло Шеремета ініціював створення бізнес-школи ФМВ

Заступник голови Глобальної ради з питань України на Всесвітньому Економічному Форумі, ексміністр економічного розвитку і торгівлі України Павло Шеремета прочитає курси з економіки для студентів ФМВ та ініціює створення бізнес-школи на базі факультету. Про це він повідомив під час зустрічі з радником міністра освіти і науки з питань корпоративного управління в університетах та реорганізації НАУ Петром Чернишовим.

На запрошення декана Факультету міжнародних відносин Юрія Волошина  Павло Шеремета  прочитав для студентів ФМВ лекцію «Творче руйнування чи неруйнівне творення?» та був вражений рівнем обізнаності та активності студентів факультету. Під час зустрічі він зазначив, що хотів би прочитати курс з економіки для таких вмотивованих студентів.

Тож наступним кроком щодо впровадження курсів для студентів університету стала зустріч Павла Шеремета та декана ФМВ Юрія Волошина з радником міністра освіти і науки з питань корпоративного управління в університетах та реорганізації НАУ Петром Чернишовим, який підтримав ідею двох економічних міні-курсів в НАУ.

Павло Шеремета зазначив, що перший курс «Творче руйнування і неруйнівне творення:управління інноваціями у приватному і публічному секторах» буде цікавим для економістів та майбутніх менеджерів у приватному і публічному секторах. Цей міні-курс базуватиметься на живих ситуаційних вправах як Мінцифри/Дія, Лавка Традицій Сільпо, KM Core, Біосфера, Аґенція Fedoriv.

Другий курс «Досвід і уроки модернізації Південно-Східної Азії» буде корисним студентам, які вивчають міжнародні відносини. Він базуватиметься на досвіді роботи з урядами країн Південно-Східної Азії та статтях з Foreign Affairs і Financial Times. Він наголосив, що радий можливості долучитись до трансформації університету, оголошеної віцепрем’єром Михайлом Федоровим і зкомунікованої заступником міністра освіти Михайлом Винницьким.

Проведення міні-курсів стане початком створення та подальшого розвитку бізнес-школи під патронатом Павла Шеремета з запрошенням керівників і власників відомих українських й міжнародних компаній, що ґрунтуватиметься на найсучасніших теоріях стратегічного управління інноваційним розвитком на рівні підприємств.

Радник міністра освіти і науки Петро Чернишов зауважив, що курси з економіки базуються на особистому досвіді роботи Павла Шеремета з урядами низки країн Південно-Східної Азії та відомими корпораціями, тож студенти отримають унікальний досвід і сучасні затребувані та унікальні знання.

Залишити відповідь