English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

До уваги вступників на магістратуру!

До уваги вступників на магістратуру!

Сьогодні, 11 травня 2021 року, стартувала реєстрація вступників, які планують складати єдиний вступний іспит з іноземної мови (ЄВІ) та єдине фахове вступне випробування (ЄФВВ) для вступу до магістратури. Реєстрація здійснюється до 3 червня 2021 року включно.

Процедура реєстрації:

КРОК 1. Для успішної реєстрації необхідно надіслати на електронну адресу fmv.pk@npp.nau.edu.ua скановані копії або фотокопії (формати pdf, jpg):
– заповненої заяви-анкети з інформацією, необхідною для оформлення екзаменаційного листка (завантажити тут);
– документа, що посвідчує особу ;
облікової картки платника податків (крім осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються отримувати реєстраційний номер облікової картки платника податків);
– довідки, виданої за місцем навчання, щодо планового завершення навчання та отримання диплома в рік вступу (лише для осіб, які завершують навчання в поточному році у вищих військових навчальних закладах (закладах вищої освіти із специфічними умовами навчання) або документа про здобутий ступінь вищої освіти (освітньо-кваліфікаційний рівень) для осіб, які завершили навчання в минулих роках;
-фотокартки для документів (кольорової або чорно-білої) із зображенням, що відповідає досягнутому віку вступника;
медичного висновку за формою первинної облікової документації 086-3/о (у разі потреби створення особливих умов для складання ЄВІ/ЄФВВ).
У темі листа вступник обов’язково зазначає прізвище, ім’я, по батькові.
У тексті листа вступник обов’язково зазначає прізвище, ім’я, по батькові (повністю) та номер облікової картки платника податків (за наявності).

КРОК 2. Представник приймальної комісії перевірить наявність необхідних для реєстрації документів та правильність їх оформлення. У разі успішної реєстрації учасникові буде надіслано скановану копію екзаменаційного листка на електронну адресу, зазначену в заяві-анкеті. Вступник має перевірити інформацію, зазначену в екзаменаційному листі, та в разі виявлення помилок звернутися до приймальної комісії для з’ясування ситуації (fmv.pk@npp.nau.edu.ua).

КРОК 3. Оригінал екзаменаційного листка зберігатиметься в деканаті ФМВ (7.302) та буде виданий вступнику особисто. Оформлений екзаменаційний листок може бути надісланий вступнику засобами поштового зв’язку, у разі якщо вступником зазначено про таку необхідність в заяві-анкеті.
Більш детальна інформація за посиланням: https://pk.nau.edu.ua/reiestratsiia-na-ievi-iefvv

Успіхів!

Залишити відповідь