English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

Відбулася адміністративна нарада на ФМВ НАУ

Відбулася адміністративна нарада на ФМВ НАУ

В умовах воєнного стану в онлайн-режимі декан Факультету міжнародних відносин Юрій Волошин провів адміністративну нараду за участю заступників декана та завідувачів навчальних кафедр.

Серед основних питань, на яких наголосив керівник структурного підрозділу:

1. Навчальний процес має відбуватися в умовах онлайн-режиму неперервно, відповідно до графіка навчального процесу з урахуванням умов воєнного стану та індивідуальним визначенням обставин для здобувачів вищої освіти, які перебувають в умовах окупації, тимчасово переміщені до інших регіонів України або виїхали закордон.

2. Наголошено на необхідності своєчасного поповнення викладачами навчальних кафедр матеріалами Google-класів з усіх дисциплін.

3. Призначено проведення загального факультетського старостату на 15.03.2022 у режимі відеоконференції

4. Призначено проведення зустрічі декана факультету зі студентами 4-го курсу усіх спеціальностей у режимі онлайн-конференції.

5. Визначено порядок подання та захисту курсових та дипломних проєктів, а також продовження переддипломної практики.

Серед інших питань, декан Юрій Волошин наголошено на необхідності постійного підтримання зв’язку зі студентами, їх психологічної та моральної підтримки і з тими, хто потрапив в окупацію, вимушено перемістився в Україні чи був вимушений виїхати закордон. Факультет працює. Тримаймо стрій!

Залишити відповідь